Berea face cinste României

Berea are ingrediente naturale, e gustoasâ și răcoritoare. Însa berea înseamnă mult mai mult.

Sectorul berii are implicații profunde pentru economia României, prin locurile de muncă pe care le creeazâ, prin importantele contribuții la bugetul statului și prin valoarea adăugată generată la nivelul tuturor activităților conexe. Mai mult, sectorul berii are o influență pozitivă și la nivelul societății românești, fiind o prezență activă în cadrul comunităților locale, atât prin intermediul programelor de responsabilitate socială, cât și prin sponsorizarea unor evenimente muzicale sau sportive.

Organizat pentru prima oară în 2013, evenimentul Berea face cinste României reușește cu fiecare ediție să aducă în prim plan modul în care sectorul berii își pune amprenta în mod pozitiv asupra evoluției economice și sociale a României.

Ediția 2018

Berea face cinste României. Românii fac cinste Europei

Organizat în premieră în 2014, în capitala Belgiei, evenimentul și-a propus să salute comunitatea românească din Bruxelles și să reafirme valorile românești în inima Uniunii Europene, prin intermediul berii.

O replică a evenimentului de la București, seara românească de la Bruxelles a prezentat povestea berii produsă „acasă”, într-un context european. Parte a unei industrii europene care se poate traduce prin 2 milioane de locuri de muncă generate direct și indirect pentru locuitorii Uniunii, sectorul berii din România se ridică cu succes la cele mai înalte standardele de calitate și performanță.