Asociatia „Berarii României” are un nou presedinte

Shachar Shaine, omul de la cârma companiei United Romanian Brewers Bereprod, a devenit preşedintele Asociaţiei “Berarii României”.

Asociaţia “Berarii României” acoperă 80% din industria berii din România şi, de la 1 ianuarie 2008, s-a alăturat marii familii europene „Berarii Europei”, implicându-se activ în proiecte de anvergură. Membrii Asociaţiei „Berarii României” sunt Heineken Romania, InBev Romania, United Romanian Brewers Bereprod şi Ursus Breweries.

„Pentru mine este o onoare şi totodată o puternică responsabilitate să preiau preşedinţia Asociaţiei, recunoscută deja ca o voce însemnată a industriei berii din România. Multumesc tuturor predecesorilor mei pentru eforturile lor, asigurându-i că voi continua prin programele noastre naţionale promovarea unui consum responsabil de bere”, a declarat dl. Schachar Shaine.

Născut pe 13 noiembrie 1968, Shachar Shaine a absolvit Universitatea Technion din Haifa şi EMBA la Bredford University. După ce a lucrat în domeniul planificării proiectelor industriale, Shachar Shaine a revenit la marea sa pasiune: marketingul. În anul 1999 a venit pentru prima oară în România. În cadrul companiei URBB, a ocupat funcţia de vice-preşedinte marketing până în mai 2004 când a fost numit preşedinte URBB. Este căsătorit şi tată a trei copii.

Fondată în decembrie 2004, Asociaţia „Berarii României” are ca principală misiune dezvoltarea unei industrii puternice şi responsabile. Având un puternic simţ al responsabilităţii sociale, membrii Asociaţiei „Berarii României” dezvoltă proiecte sociale de amploare la nivel naţional. Un bun exemplu în acest sens îl constituie binecunoscutul program „Alcoolul nu te face mare”, adresat liceenilor, care este susţinut de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Începând cu februarie 2008, în parteneriat cu Poliţia Rutieră şi Consiliul Naţional al Audiovizualului, membrii Asociaţiei au demarat o altă campanie, de data aceasta de responsabilizare a şoferilor cu privire la consecinţele consumului de alcool la volan.