Berea Face Cinste României, sărbătoarea berii produsă local

Berea este rezultatul unui efort de echipă. De la colaborarea dintre producătorii de bere și cei de materii prime din care rezultă o mare varietate de tipuri de bere, la dialogul constant și constructiv cu autoritățile române pentru a putea amplifica rolul de stimul economic al fiecărui pahar de bere produs local.

Astfel, berea își împlinește menirea de a contribui la momentele plăcute petrecute alături de cei dragi de milioane de români, dar și la generarea de creștere economică la nivel local. Pentru că sectorul berii are implicații profunde pentru economia României, prin locurile de muncă pe care le creează, prin importantele contribuții la bugetul statului și prin valoarea adăugată generată la nivelul tuturor activităților conexe.

Toate acestea completează perfect arta de a fabrica această băutură unică și reprezintă un real motiv de mândrie pentru toți producătorii locali de bere.

Cei care au ținut să puncteze performanțele sectorului berii au fost Julia LEFERMAN și Lucian GHINEA din partea Asociației Berarii României, Valeriu STERIU din partea Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice și Varujan VOSGANIAN din partea Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci