„Cedează Volanul Când Bei!” sau condiția unei petreceri cu adevărat reușite

Asociația Berarii României, alături de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a lansat în luna decembrie cea de-a zecea ediție a campaniei “Cedează volanul când bei!”. Derulată anual în perioada sărbătorilor de iarnă, campania are drept obiectiv conștientizarea riscurilor la care șoferii auto se expun sau îi expun pe cei dragi lor și pe alți participanți la trafic atunci când aleg să conducă sub influența băuturilor alcoolice.

Ne aflăm într-o perioadă specială a anului, în care petrecerile în compania celor dragi, fie ei membri ai familiei sau prieteni de-o viață, sunt numeroase. Însă o petrecere este într-adevăr reușită doar atunci când toți participanții ajung cu bine acasă.

Anul acesta, celor doi parteneri tradiționali – Asociația Berarii României și Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române -, li s-a alăturat și Răzvan Fodor, binecunoscutul prezentator TV, în calitate de ambasador al campaniei. Astfel, Razvan Fodor susține recomandările constante făcute românilor prin intermediul campaniei: de a ceda volanul după o petrecere la care au consumat băuturi alcoolice și de a opta pentru orice altă modalitate prin care pot ajunge în siguranță acasă, fie că e vorba despre transportul în comun, despre servicii de taxi sau chiar despre un prieten care nu a băut.