“Berarii Romaniei” se alatura familiei “Berarii Europei”

Membrii Asociatiei “Berarii Romaniei” – Heineken Romania, InBev Romania, United Romanian Breweries Bereprod si Ursus Breweries – sunt bucurosi sa anunte ca Asociatia lor va deveni membra a organizatiei “Berarii Europei” incepand cu 1 ianuarie 2008.

Fondata in 1958, asociatia “Berarii Europei”, cu sediul in Bruxelles, este considerata a fi vocea industriei europene a berii in fata diferitelor institutii si a organizatiilor internationale. Membrii ei sunt asociatii ale berarilor din 23 de state.

I“Este o mare onoare pentru organizatia noastra sa faca parte din aceasta mare familie care este “Berarii Europei”. Asteptam cu drag sa facem schimb de experiente si sa lucram impreuna cu multi colegi ai nostri din industria berii din toata Europa”, a spus Presedintele Asociatiei “Berarii Romaniei”, dl. Edwin Botterman.

Unul din principalele obiective ale “Berarilor Europei” este promovarea consumului responsabil de bere ca parte a unui stil de viata echilibrat si sanatos. “Asociatia noastra a sustinut cu tarie pana acum acest obiectiv, implementand programe sociale de responsabilitate, cum ar fi campania , care este sprijinita si de Ministerul Educatiei si Politia Romana. De asemenea, sustinem consumul moderat si responsabil de bere, avand in plan demararea unei noi campanii de educare a conducatorilor auto sa nu consume alcool cand sunt la volan”, a adaugat dl. Botterman.

Asociatia “Berarii Romaniei” a fost fondata in 2004, reprezentand peste 70% din piata berii din Romania. Contributia membrilor sai la economia romaneasca este substantiala. Pana in prezent, membrii “Berarii Romaniei” au investit peste 550 milioane de euro in tara noastra, contibuind cu peste 200 milioane de euro la bugetul de stat in 2006.

Sari la bara de unelte