Evenimente

Berea Face Cinste României – Editia 2022

Sub numele Berea face cinste României. Mai mult decât bere, marți, 18 octombrie 2022 a avut loc ediția aniversară, a X-a, a evenimentului anual al industriei berii.

Berea Face Cinste României – Editia 2021

Pe 7 decembrie 2021 va avea loc cea de-a 9-a ediție a conferinței „Berea face cinste României”. Vă așteptăm să discutăm despre impactul pozitiv al industriei berii asupra economiei și cele mai mari provocări cu care aceasta se confruntă.

 

Berea Face Cinste României – Editia 2020

Evenimentul anual al sectorului berii dorește să marcheze rolul pozitiv pe care sectorul berii îl joacă în economia României, dar este și un excelent prilej de a petrece câteva ore memorabile în compania berii și a celor care o produc. Cea de-a VIII-a ediție a acestui eveniment din 2020 s-a desfășurat în mediul online, din cauza condițiilor sanitare speciale. Sperăm ca la ediția de anul viitor să avem ocazia să ne putem întâlni din nou față în față.

 

 

Berea Face Cinste României – Editia 2019

Berea are ingrediente naturale, e gustoasă și răcoritoare. Dar berea înseamnă mult mai mult.

Sectorul berii are implicații profunde pentru economia României, prin locurile de muncă pe care le creează, prin importantele contribuții la bugetul statului și prin valoarea adăugată generată la nivelul tuturor activităților conexe. Mai mult, sectorul berii are o influență pozitivă și la nivelul societății românești, fiind o prezență activă în cadrul comunităților locale, atât prin intermediul programelor de responsabilitate socială, cât și prin sponsorizarea unor evenimente muzicale sau sportive.

Organizat pentru prima oară în 2013, evenimentul Berea face cinste României reușește cu fiecare ediție să aducă în prim plan modul în care sectorul berii își pune amprenta în mod pozitiv asupra evoluției economice și sociale a României.

Vizualizeaza editia 2019

 

 

Berea face cinste României. Românii fac cinste Europei

Organizat în premieră în 2014, în capitala Belgiei, evenimentul și-a propus să salute comunitatea românească din Bruxelles și să reafirme valorile românești în inima Uniunii Europene, prin intermediul berii.

Organizat în premieră în 2014 la Bruxelles, evenimentul și-a propus să salute comunitatea românească din capitala Europei și să reafirme valorile românești în inima Uniunii Europene, prin intermediul berii.

O replică a evenimentului de la București, seara românească de la Bruxelles a prezentat povestea berii produsă „acasă”, într-un context european. Parte a unei industrii europene care se poate traduce prin 2 milioane de locuri de muncă generate direct și indirect pentru locuitorii Uniunii, sectorul berii din România se ridică cu succes la cele mai înalte standardele de calitate și performanță.

 

 

Vizualizeaza editia 2018

 

Vizualizeaza editia 2017

Sari la bara de unelte