Heineken Romania

Inspirați de români, vom continua să dezvoltăm industria de bere pe piața localaă, înglobând inovația în tot ceea ce facem.

Dintr-o singură fabrică de bere, deschisă în Amsterdam, acum 150 de ani, am evoluat într-o companie globală de succes. Ne mândrim că ducem mai departe afacerea de familie și tradiția și că suntem un producător de bere global și independent, cu o istorie îndelungată. Astăzi suntem producătorul de bere cu cea mai mare prezență geografica, echilibrată între țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare.
Suntem mândri că operăm în peste 70 de țări și mai ales pentru că marca Heineken® se găsește în peste 178 de țări din toată lumea. Suntem o echipă internațională, dinamică și diversă, cu peste 85.000 de angajați, și ducem mai departe pasiunea familiei Heineken pentru berea de calitate.

Cu patru fabrici în România – în Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc – producem bere folosind peste 70% din materia primă de la furnizori autohtoni. În toată țara avem 1.100 de angajați care ne ajută să producem sau să comercializăm peste 20 de branduri de bere, care oferă o varietate mare de tipuri și gusturi consumatorilor români.

Inspirați de români, vom continua să dezvoltăm industria de bere pe piața locală, înglobând inovația în tot ceea ce facem. Ne-am luat angajamente la nivel local pentru reducerea amprentei activității noastre asupra mediului, pentru promovarea consumului responsabil și reducerea abuzului de alcool și vom continua, și în 2019, să încurajăm o dezvoltare durabilă.

Vă invităm să descoperiți mai multe despre HEINEKEN în România pe www.heinekenromania.ro.

Sari la bara de unelte