„Romaqua” se alatura membrilor Asociatiei „Berarii Romaniei”

Romaqua Group, companie recent intrata pe piata berii, producatorul berii Albacher, este cel mai nou membru al Asociatiei „Berarii Romaniei”, alaturandu-se celor 4 producatori multinationali Heineken Romania, InBev Romania, United Romanian Breweries Bereprod si Ursus Breweries.

Octavian Cretu, Presedinte Romaqua Group: „Ne bucuram ca ne-am alaturat familiei „Berarii Romaniei”, acesta fiind un pas important in evolutia companiei noastre pe piata de bere din Romania. Credem cu tarie ca impreuna cu ceilalti membrii ai Asociatiei vom putea contribui la dezvoltarea unei puternice industrii a berii in Romania. Suntem siguri ca vom putea sustine in mod activ programele de educare a consumatorilor initiate de catre Asociatie si sa contribuim la sustinerea acestor cauze.

Romaqua Group, companie romaneasca infiintata in 1998, are in portofoliu berea Albacher, apa minerala naturala Borsec, apa oligominerala Aquatique, apa minerala Stinceni, bauturile racoritoare Giusto si Quick Cola si cafeaua Metropolitan.

Shachar Shaine, Presedinte Asociatia „Berarii Romaniei”: „Le uram bun venit celor de la Romaqua in Asociatie si suntem increzatori ca obiectivele asociatiei vor fi indeplinite si in viitor. Asociatia „Berarii Romaniei” este o voce importanta a industriei si suntem convinsi ca impreuna cu noul membru vom avea mai multe resurse pentru indeplinirea viziunii noastre.”

Asociatia „Berarii Romaniei”, cea mai mare organizatie de profil din Romania, a fost fondata in 2004, acoperind peste 80% din industria berii din Romania. Asociatia are ca misiune promovarea si dezvoltarea unei industrii puternice si responsabile in Romania, concentrandu-se, de asemenea, pe educarea consumatorilor cu privire la beneficiile consumului responsabil de bere, promovarea competitiei loiale si sprijinirea intereselor comerciale ale membrilor ei. Din 2008 Asociatia „Berarii Romaniei” este membra a organizatiei „Berarii Europei”.

Sari la bara de unelte