Summer Draft

Asociația Berarii României continuă să sprijine sectorul ospitalității, printr-o nouă etapă a campaniei online #SOSHoreca, sub umbrela #Reconnect și prin activări pe litoral pentru susținerea consumului de bere la draft, cu respectarea strictă a normelor de distanțare și de igienă.

Este TIMPUL SA NE #RECONECTAM. Ne reconectăm cu familia și prietenii. Reconectăm comunitățile. Ne reconectăm cu barurile și restaurantele noastre preferate. Ne reconectăm cu berea. Este timpul să reconectăm lanțul valoric, de la cereale și hamei până la berea din pahar. Mesajul de susținere al sectorului Horeca de către Berarii României se regăsește într-un video, ce poate fi urmărit aici.

Oamenii sunt invitați să iasă din nou să socializeze și să-și redobândească încrederea că pot consuma în siguranță, bineînțeles cu respectarea distanțării fizice și a regulilor de igienă. La componenta online a campaniei, am adăugat o activare offline pe timpul verii, pentru a încuraja consumul de bere draft – Summer Draft 2020. Campania se derulează între 23 iulie și 30 august pe plajele Crema Beach Mamaia Kiss FM, Delta Neptun – Jupiter Kiss FM, Yolo – Vama Veche Rock FM, cu concursuri și premii pe plajă.

Regulament Summer Draft

Sari la bara de unelte