Ursus Breweries

Una din trei beri consumate în România este din portofoliul nostru, ceea ce spune multe despre calitatea și aprecierea acordată berilor noastre.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și, din martie 2017, este parte din Asahi Breweries Europe Group. Ursus Breweries deține 3 fabrici în Brașov, Buzău și Timișoara, precum și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca.

Ursus Breweries are un portofoliu echilibrat de mărci, cu o îndelungată tradiție și moștenire românească: URSUS, a cărui istorie a început în 1878; Timișoreana, produsă în prima fabrică de bere din România atestată documentar in 1718; Ciucaș, a cărei poveste a început în 1892, Azuga, care datează din 1870 și Stejar. Portofoliul include, de asemenea, și mărci internaționale de prestigiu: Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Meantime, St. Stefanus și marca de cidru Kingswood.

Credem că berea noastră contribuie la momentele plăcute din viață și că îi inspirăm pe oameni să petreacă timp împreună, bucurându-se de o bere bună. Obiectivul nostru este să construim o cultură vibrantă a berii în România, de aceea inovăm permanent pentru a ne îmbunătăți produsele și a oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență.

Abordare noastră în ceea ce privește dezvoltarea durabilă reprezintă un element central al strategiei de afaceri. Prin intermediul lanțului valoric, dorim să generăm o dezvoltare favorabilă incluziunii, o utilizare sustenabilă a resurselor și un consum responsabil de alcool.
Eforturile amintite sunt reflectate în ultimul nostru Raport de Dezvoltare Durabilă, validat de către Global Reporting Initative conform ultimelor standarde GRI. Ursus Breweries se numără de altfel, între primele 20 de companii din lume care au adoptat cele mai avansate standarde în raportarea de sustenabilitate.

Pentru mai multe informatții despre Ursus Breweries vă rugăm să vizitați www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Sari la bara de unelte